Corona informatie (16 maart 2020)

Download onderstaande brief als PDF bv om te printen.

Beste client,

Gisteren zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het Corona-virus zoveel mogelijk in te dammen. Hierbij vertellen we je graag over hoe wij vanuit onze logopediepraktijk hiermee om willen gaan.

Voor bezoek in het gezondheidscentrum of aan huis

  • Natuurlijk houden wij ons strak aan de regels die er vanuit de overheid ( het RIVM) aan ons als zorgverleners zijn gesteld en zullen wij als therapeut thuis blijven wanneer er een risico is.
  • Als bij klachten van de therapeut of cliënt de behandeling niet door kan gaan op de gebruikelijke wijze, willen wij als praktijk laten weten dat we de behandeling kunnen voortzetten met behulp van tele-logopedie. Dit houdt in dat we elkaar spreken via een video-verbinding spreken. Wij laten u graag weten hoe dit gemakkelijk opgezet kan worden.
  • Als u, als client, koorts heeft en veel moet hoesten en verschijnselen vertoont gaan we er natuurlijk van uit dat u dit meldt. Wij kunnen dan alsnog tele-logopedie opstarten.
  • Wij gaan als praktijk strak om met de hygiëneregels en verwachten natuurlijk van u hetzelfde.
  • Het kan zijn dat we om wachten in de wachtkamer te voorkomen de tijden iets zullen aanpassen. Wordt daarover natuurlijk geïnformeerd.

Voor nu gaan we er vanuit dat de behandelingen zoals we die gepland hebben gewoon door kunnen gaan. We willen graag voorbereid zijn om de aangekondigde maatregelen te kunnen opvolgen. Bij geen bericht zien we elkaar gewoon op het afgesproken moment.

Alvast bedankt voor het meedenken en meedoen in deze toch wel uitdagende periode.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn bel gerust met uw therapeut.

Met vriendelijke groet namens het hele team,

Reinier Bremer